Home » , , , , , » Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Spille Film

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Spille Film

Download fuld Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-format. Se streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition kvalitet. Fuld streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i video i høj kvalitet. Se fuld film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top videoformat. Download film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-video.


Du kan se nu komplet beskrivelse af Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten nedenfor:
 • Original titel : An American Tail: Fievel Goes West
 • Film titel : Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten
 • År for film : 1991
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1991-11-21
 • Virksomheder af film : Universal Pictures, Amblimation,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 75 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.2
 • Youtube ID film : IqyBOl6Tt00
 • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,ES,NB,NL,DA,NO,PL,RU,HU,FI,
 • Cast af film :Phillip Glasser (Fievel Mousekewitz (voice)), Nehemiah Persoff (Papa Mousekewitz (voice)), Amy Irving (Miss Kitty (voice)), Dom DeLuise (Tiger (voice)), Erica Yohn (Mama Mousekewitz (voice)), James Stewart (Wylie Burp (voice)), Catherine Cavadini (Tanya Mousekewitz (voice)), John Cleese (Cat R. Waul (voice))

0101329

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten er en god film fra Universal Pictures, Amblimation, med anvendelse af en beskrivelse af filmen er "Familien Muskowitz opdager hurtigt, at Amerika ikke er den rene idyl. De bor i en ussel baggård i Bronx. Her er gaderne ikke fulde af ost, der er stadig katte, der angriber, og det er stadig en kamp at skaffe mad på bordet. Lillesøster Tanya drømmer forgæves om en sang-karriere og Fievel vil gerne være en barsk sherif som sin helt Wylie Burp. Familien Muskowitz bliver lokket vest på af den onde gentlemankat, Kat E. Vræl. Men opdager hans sande plan, nemlig at bruge dem til muse-burgers.Fiewel slår sig sammen med sin trofaste ven, vegetarkatten Tiger. De vil sammen med den legendariske sherif Wylie Burp bekæmpe katte-bandens grusomme plan.Gys og grin er hoveingredienserne i denne hjertevarme familiefilm.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste lydkvalitet og bedste bedste skuespillere.

Du er nu, og hvor du vil være ser : Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten fra Universal Pictures, Amblimation, i HD-kvalitet samt rapport udgivet ind i din land. Tag din favoritter øjeblikkeligt film, indersiden af skub på en knap! Ved siden af ubegrænset størrelsen af båndbredde og indhold til at streame, ser kommer til at arbejde, når du igen har brug!

... Online streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i høj kvalitet 720p ....
Producer : Robert Watts, Editor : Nick Fletcher, Original Music Composer : James Horner, Producer : Steven Spielberg, Director : Simon Wells, Director : Phil Nibbelink, Executive Producer : Kathleen Kennedy, Screenplay : Flint Dille, Executive Producer : David Kirschner, Executive Producer : Frank Marshall, Characters : David Kirschner
Sikker, nu du kan se film forbundet med Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten fuldt længde og find den forbindelse til dette movie Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-kvalitet.


Tags: sheriff, indianerland, mouse, familie,

Share this article :

Een reactie posten

 
Support : Copyright © 2011. musical movie - All Rights Reserved